sunnuntai 5. syyskuuta 2010

melkein-hummus

Kikhernetahna
purkki kikherneitä
n. 1dl öljyä
sitruunamehua
valkosipulin kynsi
suolaa
(tahini-tahnaa)

Kaikki nämä tehosekoittimeen ja surraamaan. Itse en laittanut tahinia, joka kuuluu alkuperäiseen hummukseen, mutta erittäin hyvää tuli silti. Valkosipulia laitoin reilun ison kynnen, ja lopputulos olikin minusta liian valkosipulinen. Ehkä yksi pieni kynsi riittää tai jopa puolikas.

Ihastuin hummukseen viimeistäänkin nyt Espanjassa. Olen nyt niin inspiroitunut kikherneistä, että seuraavaksi voisin kokeilla vaikkapa falafelin tekoa. Entäs, jos kokeilisikin kasvattaa kikherneistä ituja tai versoja?! Hmmm...

Ajatukset juoksevat kuin vesi rännissä konsanaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti