sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Perjantai-illan helppo herkku

Kana-quesadilla

Tämä idea tuli Passion for food -kirjasta (Sara LF). Lopputulos ei ole varmastikaan edes sinnepäin alkuperäiseen verrattuna, mutta helppo pikaruoka perjantaiksi.

1. Paista kanasuikaleet ja kasviksia. Minulta taisi löytyä vain punasipulia...
2. Lisää pannulle purkki salsaa. Kannattaa käyttää medium-tulista, juustot nimittäin vähentävät tulisuutta aika paljon.
3. Levitä täytettä tortillaletun puolikkaalle. Revi päälle palaseksi siivu cheddaria. Taita lätty puoliksi.
4. Päälle mozzarellaraastetta ja uuniin hetkeksi.
5. Tarjoa ranskankerman ja muiden höysteiden kanssa.


Noh, ei aivan kauhean herkullisen näköinen kuva, mutta maistui! Oheen sopisi hyvin salaatti, oliivit, pepperonit, mutta minulla taisi olla köyhäilyviikko/nälkä, kun on vain tomaattia ja kurkkua löytynyt... Ü Kirjassa oli letut koottu päällekkäin "kakuksi", se näytti hauskalta. Olen myös joskus tehnyt 1/4 tortillan kokoisia quesadilloja tarjolle, silloin täytteenä oli purkkimaissia ja tuorejuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti