tiistai 2. marraskuuta 2010

Pieni homing-ilta

Ihana vapis-ilta muutaman hektisen viikon jälkeen! Sain inspiraation ja päällystin pari laatikkoa. Ensimmäiseen pienempään ajattelin kerätä pääsiäiskoristeita ja pieniä askartelutarvikkeita, alempaan tulee joulukoristeita. Nyt on hyvä syy alkaa askartelemaan koristeita, kun on nätit laatikot niille! Seuraavaksi päällystetäänkin sitten kenkälaatikot.


Ja tässä on perusnäkymä mun keittiönpöydältä: täynnä tavaraa! Taaempana ovat (hiljalleen valmistuvat) tuolinpehmusteet ja edustalla läjä lehtiä.

Sainpahan vielä lehtien lukemisen ohella idean tehdä vohveleita. Taikina ei ollut onnistunein (mistähän sellaisen hyvän ohjeen saisi?), mutta lisukkeet maistuivat. Ü Kannattaa kokeilla vaniljatuorejuustoa ja notkistaa sitä esim. maustamattomalla jugurtilla (esim. 100g tuorejuustoa ja n. 0,5dl jugurttia). Eikös se rasvaprosenttikin sitten putoa melkein puolella? Hih!

1 kommentti:

  1. Kauniit säilytyslaatikot. Niitä ei koskaan ole liikaa :) Nyt alkoi tekemään mieli herkkuja, vohveleista onkin aikaa. Laitankin ajatuksen korvan taakse. Pidän laskenta tavastasi, sen puolesta olen oitis valmis liputtamaan ;)

    VastaaPoista