perjantai 4. kesäkuuta 2010

Tässä se nyt on!

Nimittäin uusi mattoni. Ajatus vaaleanpunaisesta (oikeastaan kanervanvärisestä) matosta oli aika hurja, mutta sen minä nyt sitten vain rohkeasti ostin. Ja hyvin sopii kotiin! Vanha valkoinen räsymatto sai siirtyä ruokapöydän alle, jonne se käy mainiosti. (Räsymaton on muuten mummi löytänyt vuosia sitten kirpparilta vain muutamalla eurolla, joten jos se likaantuu ei harmita kovin paljoa. Toisen puolen ovat pienet vieraat jo kertaalleen koristaneet vaaleanpunaisella tussilla... Ü) Hieman vielä arveluttaa vaan tuon uuden maton laatu - Ikeasta - mutta jää nähtäväksi. Toistaiseksi aion vain nautiskella tästä tyttökodin tunnelmasta ja alkavasta kesälomasta!


Loman alkamisen kunniaksi kutsuin työkavereita kylään. Lomaherkkuina aion tarjota lohipiirakkaa+salaattia ja jälkkäriksi pavlovaleivoksia+keksejä. Ja tietysti kuohuviiniä ja vaahtokarkkeja!

Pavlovan ja piirakan ohjeet tulevat erikseen kun joudan, tässä kuitenkin keksikokeiluvinkki...

Ostin pieniä suklaakeksejä, joihin laitoin päälle nokareen valkosuklaatahnaa (ostin tahnaa keväämmällä Porvoosta). Pilkoin tuoreita kirsikoita puoliksi ja niitä vielä muutama nokare päälle. Jos olisin muistanut, olisi päälle voinut lisätä vielä muutaman sitruunamelissan lehden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti