keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Thank God, it's blue!


Kulunut syksy on ollut melko stressaava töiden suhteen, tai ainakin syyskuun aika. Illatkin ovat kuluneet vauhdikkaasti uusien harrastusten lomassa - lenkkisauna, italian alkeet ja zumba kahdesti viikossa ovat rytmittäneet elämää, mikä toisaalta tietysti on mukavaa työn vastapainoksi. Blogille ei vaan ole riittänyt aikaa eikä ajatuksia. Mutta nyt on! Ü

Tämänkertaisen postauksen aiheena ovat sininen väri ja "projektit". Vuoden ajan ajatuksiani hallinnut vaaleanpunainen on vaihtumassa turkoosin, harmaan ja tummansinisen eri vivahteisiin. Tämä taisi alkaa jo vaivihkaa alkuvuodesta, kun ostin uuden takin. Loppukesä taas on kulunut kipsutellessa kivoilla vetuketju-Vagabondeilla.Kesällä ostin Pentikistä alennusmyynnistä tuon ensimmäisessä kuvassa olevan sinisen maljakon sekä todella kaunista kangasta. Olin sitä jo vuoden verran hypistellyt, tosin kanervanvärisenä versiona, mutta nyt siis alesta löytyi sinisenä. Tarkoitus oli tehdä sisustustyynyt. Kun kangas aikansa (2kk!) oli maannut frökenin inspiraatiota odottamassa, oli vihdoin aika ryhtyä hommiin. Olin itsekin yllättynyt siitä, kuinka hyvä lopputulos oli.

Paitsi. Että. Liian iso.

Tästäpä seurasi taas perusteellinen aivoriihi. Tekisinkö toisenkin samanlaisen ja laittaisin tyynyt sängyn päälle vaiko toisen pienemmän, joka kävisi nojatuoliin? Vai, halkaisisinko 1.version ja tekisin kaksi pitkulaista tyynyä, kun vetoketjukin olisi valmiina... Lopuksi tein jäljellä olevasta palasta pienemmän (40x40cm) tyynyn, joka kokonsa puolesta kyllä sopii tuolille kauniisti. Valitettavasti vain hyvä tuurini ompelun suhteen ei jatkunut, ja tyyny ei todellakaan kestä lähempää tarkastelua. Vetoketjun ompeleminen, varsinkin liukkaalle kankaalle on aivan liian haastavaa minulle. En suosittele perjantai-illan ratoksi. Ü

Tyynyn kaverina toinen, Stockalta ostettu hevostyyny.
Ja sohvalla se alkuperäinen, suurempi.


Koska kuitenkaan en ole sitä tyyppiä, joka ymmärtäisi omat taitonsa ja puutteensa helpoimman kautta, päädyin ostamaan LISÄÄ kangasta. Näistä olisi tarkoitus tulla yksinkertaiset tuolinpääliset. Alla Sara La Fountainin uusi keittokirja. Suosittelen ihan vaikka pelkän taiton takia. Todella kauniit kuvat ja värit!

Samaiselta ostosreissulta tarttui mukaan parit uudet kehykset. Nyt alkaa taulujen asettelukin enemmän vastaamaan mielikuviani. Vielä kun muistaisi ottaa valokuvia silloin, kun niitä rakkaita ihmisiä on paikalla... Kaiken lisäksi, ostin taulupohjan. Ihan kuin osaisin muka maalata! Mitä mä tuolle nyt teen? Ajatuksissani nään siinä valkeaa/harmaata pohjaa ja värisävyjä minun kodista. Ehkä myös nuottipaperia, paljetteja, hiekkaa tms. liimattuna. Mutta kuinka ihmeessa sellainen toteutetaan? Tällä hetkellä nuottiteline on saanut ympärilleen led-valot joulua odotellessa. Minusta teline on jo itsessään tosi kaunis ja muistuttaa minulle rakkaasta asiasta - musiikista&laulamisesta!

Sininen Mokon kassi eteisessä kätkee sisälleen käsilaukut.
Ja tämä lasipurkki täyttynee marengeilla, vaahtokarkeilla ja pikkuleivillä.

Pimeinä iltoina olen poltellut kynttilöitä...

ja syönyt iltapalaa Klo designin tarjottimelta...


sekä juonut iltateeksi lakritsiteetä.


Ja hei, lasketaanko siniseen vaiheeseen kuuluvaksi myös

Fazerin sininen cashewsuklaa?

Kova käsillä tekemisen tarve on päällä, eilen kävin ostamassa askartelutarvikkeita joulujuttuja varten. Onneksi alkoi muutaman päivän hengähdystauko töistä, jotta saa rauhassa keskittyä näpertämiseen.


Rentouttavaa syyslomaa
minulle ja sinulle!


2 kommenttia:

 1. Olipas ihana postaus!
  Hienoja juttuja olet hankkinut ja hienosti ovat esillä. Olen kova teen juoja, joten täytynee kokeilla tuota lakritsa teetä,nam, jo pelkästä ajatuksesta.
  Kiitos loman toivotuksista, minullakin on silloin loma ;D
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Hienoja sinisiä juttuja ;)

  Jos pystyt, niin laita muutama kuva Saran kirjan sisältä. Tykkään Saran ohjeista ja ideoista...

  Ihanaa lomaa!!

  VastaaPoista