sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Vapaapäivien hajatelmia

Sain muutama viikko sitten tehtyä vihdoinkin sen, mistä monta vuotta olen unelmoinut. LEIKEKIRJAT! Toinen on kauniita/herkkullisia reseptejä varten, toinen muuten vain kauniita fiilistely kuvia varten.

Tämä Häivähdys taivasta -resepti on pyörinyt ajatuksissani jo kauan ja odottanut testaamista. Muutaman viikon päästä onkin tilaisuus, jossa haluaisin vastaavaa tarjota. Tein perjantaina pienen testikakun. Lopputulos oli aivan liian makea minun suuhuni, joten taidan naapuriin kiikuttaa sen maistiaisiksi. Reseptin laitan sitten, kun olen saanut maut kohdilleen.


Suklaakakkua, tuorejuustotäytettä ja marenkia päällä.

Toiseen leikekirjaan olen alkanut leikata kuvia, joissa on hyvä tunnelma, kauniita värejä tai esineitä tms. Vaikka sivuja on vasta muutamia, on niiden selaamisella uskomattoman rauhoittava vaikutus! Kuvat ovat pääosin muistaakseni Divaanista.

Tämä kuva saa esteettisen minäni
aina tyytyväiseksi, levolliseen tilaan...

Nyt olen kovasti viehättynyt sanomalehtien ja vanhojen papereiden käytöstä askartelussa. Nämä kuvat ovat jostakin joululehdestä (Maalle tai Maalla). Joulukalenteri, lahjapaketit ja kuusenkoristeet ovat kaikki saaneet ilmeensä painetusta sanasta.

1 kommentti:

  1. Ihania leikkeitä! Nuo sanomalehtitötteröjoulukalenteri näyttää tosi ihanalta!

    VastaaPoista