keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Pari sanaa tiskaamisesta

Oukei, ne jotka tuntevat minut, tietävät että INHOAN tiskaamista. Tietävät myös, että olen LAISKA. No niin, siinä meillä onkin sitten upea yhdistelmä. Tiskaamisongelmahan tavallaan ratkeaisi, kun hankkisi tiskikoneen. Muttamutta, jotta sen saisi paikoilleen, pitäisi ensin tuunata kaappiin tilaa. Eli siis fiilata ja höylätä. Eli siis ryhdistäytyä. Ja kun mua ei enää kyllä millään kiinnostaisi minkäänlainen tuunaaminen about seuraavaan 5vuoteen. Joten yritän sitten vähentää narisemista.

Jos jotain positiivista pitää tiskaamisesta löytää, niin ehkä nämä:
 • mummi-vainaan vanha essu: aina päällä tiskatessa. Aina.
 • tiskirätti: ystävän virkkaama tuliainen
 • tiskihanskat: arvatkaas, minkäväriset ne yleensä ovat... pinkit tietty!
 • tuoksuva tiskiaine: mansikkamarenki tällä kertaa, nuuuuh&aaaaah.

Eräs ystävä muutti luokseni putkiremonttia pakoon. 
Toivon kämppikseltä kahta asiaa: 
pakottaisi minut tiskaamaan ja venyttelemään päivittäin... Ü


2 kommenttia:

 1. Mikähän lie sinunkin tiski-inhosi lopullinen tekijä? Minulla se on käsien iho, allergiat saatu jo syntymälahjaksi, ja siihen vielä pukkasi kumihanska- ja hajusteaineallergiat 1970-luvulla.

  Tiskaaminen on pakkasella kivaa, kun kädet saa lämpimiksi, niin lämpiää muutenkin.

  Heti syötyä ei tarvitse kiiruhtaa seisomaan tiskialtaan viereen! On oman verenkierron kannalta parempi, jos antaa mahan tehdä työnsä ensin, ja sitten vasta kädet ja jalat töihin.

  Yhden hengen talous ei konetta kaipaa! Meillä säästetään tiskien teossa eli syödään kiinteä ateria kertakäyttölautaselta. Siihen jää sitten ruoan ylimääräinen rasvakin. Lopputulos on mainio uuninsytyke, varsinkin rasvojen kera. Eikä rasvaannu viemäriputkikaan.

  Talouspaperilla pyyhkien saa nykyisen paistinpannun puhtaammaksi kuin pesten, se pitää kyllä tehdä silloin, kun pannu on vielä lämmin. Ja taas tulee hyvää uuninsyttyä. Eikä tarvitse siivota tiskiallasta.

  Monta muutakin tapaa on säästämisessä, mutta ällöttävintä on se, jos samasta kupista juodaan kahvia päivätolkulla, välillä pesemättä. Tiskialtaita on onneksi kaksi, toisessa ovat kylmävesiliossa pesua odottavat.

  VastaaPoista