maanantai 14. maaliskuuta 2011

Miniloma x2

Hiihtolomalla oli tarkoitus lähteä ystävän kanssa päiväksi Tallinnaan. Vaan kuinkas kävikään, aamulla en löytänyt passia. Se on mulla aina samassa paikassa, paitsi ettei nyt ollut. En uskaltanut lähteä ollenkaan, kun mulla ei myöskään ole henkilöllisyystodistusta. Ajokorttikin on mennyt vanhaksi vuonna 2002... Jäimme sitten viettämään Helsinki-hengailupäivää, ja se jos mikä oli varsin mukavaa. Päiväkahvit nautimme Stockan F8-osastolla. Sacher-kakku oli niin makeaa, että siitä riitti syötävää 2,5 herkuttelijalle. Sisustus oli tosi kaunis mielestäni.Vahvat kahvit kauniista kupista, iloa!
Miljöö oli joistakin kulmista vähän 
Twin Peaks -tyylinen, eikö?
Hetki sitten olin ammattiyhdistystoiminnan puitteissa järjestetyllä Tukholman risteilyllä. Nämä kuvat ovat muistaakseni BRUKAN liikkeestä Östermalmin kauppahallin yläkerrasta. Ja hei, siellä sisällä oli tosi ihana kahvila - TYSTA MARI, suosittelen! Ja toinen hei, Kun tarpeeksi monta kertaa kiertää ympäri kauppahallia, niin löytää aivan siitä sisäänmenon vierestä ravintolan ÖRTEGÅRDEN. Niiden kasvisruokabuffet on kuulemma tosi hyvä&edukas. Ehkä sitten kolmannella etsimiskerralla pääsen joskus kokeilemaan itse... Ü


Piristäviä pikkulomia kaikille!


ps. Passikin löytyi sitten! 
Se oli edellisreissusta jäänyt matkameikkilaukun pohjalle.
Kylppärin alahyllylle.
Kuinka loogista... Ü6 kommenttia:

 1. Kuulostaa, että sinulla on ollut oikein mukavia minilomia! Nuo postilaatikot on kyllä tosi ihania kaikissa eri väreissään:)

  Mekin ollaan vietetty minilomaa, kun täällä maanantai oli vapaa. Ihan kotona hengaillessa kului aika - aika luksusta.

  VastaaPoista
 2. Minilomat on ihania! Voi kun meilläkin olisi noita teidän satunnaisia lomapäiviä. Nyt pitää odottaa vielä monta viikkoa pääsiäiseen... Onneksi työn puolesta pääsen perjantaina viettää leppoisaa päivää vain kahden tyypin kanssa, toivottavasti aurinko paistaa!

  VastaaPoista
 3. Ihana Brukan liike, tänne olisi kiva mennä peräkärry mukana :)

  VastaaPoista
 4. sanos muuta! hinnat ovat vähän hirvittäviä, mutta onneksi kameralla voi ottaa fiilistely- ja inspiraatiokuvia.. Ü

  VastaaPoista
 5. Ihanat reissut olet tehnyt. Kuvasi sai kestotautini puhkeamaan... tukholmakuumeen ;)
  Hyvä että passi löytyi. Minulla kävi pari vuotta sitten että jouduin poliisien ristikuullusteluun että saivat todistettua minut minuksi :) Minulla oli vanhentunut passi ja henkilökorttia en omistanut. Kysyivät ristiin rastiin asuinpaikkojani elämäni aikana. Olin unohtanut muutaman kuukauden lapsuudesta kun asuimme Turussa isäni tehdessä lyhyen keikkahomman, siitäkös meinasi soppa syntyä ;))

  VastaaPoista
 6. varo vaan, tukholmakuume on tunnetusti vaarallinen eikä siihen ole muuta parannuskeinoa kuin matkustaminen! :D
  no olipa hyvä etten lähtenyt tallinnaan! kyllä olisi itku päässyt tuossa tilanteessa, jaiks.

  VastaaPoista