maanantai 16. huhtikuuta 2012

Hello again!

No näinhän siinä kävi, vauva tuli ja bloggaus jäi. Vaikka aika superhelpon asuinkaverin olenkin saanut, tuntuu siltä ettei mitään kirjoitettavaa enää ole. Höh. Tässä pari säälittävää kuvaa mm. pääsiäisestä, ja sekin meni jo viikko sitten. Eli ihan ajanhermolla ei täällä enää eletä, mutta eipä siinä mitään. Kotiaika on ihanaa silti! Ja muiden blogeja luen sitäkin ahkerammin.

Nämä pallovalot ovatkin esiintyneet monessa blogissa kuluneen vuoden aikana. Minäkin hain omani Stokkalta, kolmenkympin hintaan. Kannattaa tsekata värit siellä valojen myös palaessa, sävyt ovat kokonaan erilaiset nimittäin. Eniveis, huippuostos *tykkään*!


Naapurin fröken H. kävi meillä virpomassa. En millään raaskisi vielä laittaa oksaa pois, tuo niin mukavasti väriä.


Indiskasta ostin pääsiäismunia. Nämä olivat ihan kivoja, vielä voisi olla jotakin punaista sävyä mukana noissa.


Tässä vielä nyrkinmakuisia terveisiä A:lta!
Mukavaa kevään alkua!
 

4 kommenttia:

 1. Sinua onkin kaipailtu! Kivoja noi munat tuossa maljakon pohjalla. Yritin löytää tuollaisia täältä Aussilasta mutta mistään en löytänyt. Terkkuja!

  VastaaPoista
 2. Ai, miten ihania uutisia <3 vasta nyt huomasin. Viime kuukaudet olen laiskasti ehtinyt blogimaailmaan, mutta sylin täydeltä onnea haluan toivottaa :) Ihana pianokainen!

  VastaaPoista
 3. Ihan on sun värit tossa virpomisoksassa! A vaan kasvaa vauhdilla, suloinen pikkumies <3 ja blogin päivityksiä kaipailtu. t. "se isompi A"

  VastaaPoista
 4. Parhaat päivät, niitä ei voita mikään!

  VastaaPoista