perjantai 5. maaliskuuta 2010

Sisustamisen pieni maailma?

Sisustuskaupoissa on aivan ihana kierrellä. Kuitenkin on ollut tylsää huomata, että lähes kaikki kaupat on varustettu aivan samanlaisilla tuotteilla. (Melkein alkaa jo harmittaa vuosien takainen teepurkki, samanlainen kun löytyy jo joka paikasta. Ü) Harvemmin olen löytänyt liikkeen, joka jää mieleen omasta tyylistään. Tällainen kuitenkin on esimerkiksi Tampereella oleva Kantriina. Vaikka sielläkin toki on samasta katalogista tilatut tuotteet ja kalusteet kuin muillakin, on se silti jäänyt mieleeni erityisesti kaikista liikkeistä.



Samat tuotteet löytyvät myös maapallon toiselta puolelta, enkä tarkoita nyt pelkästään Ikeaa. Tämän huomasin viimeksi viime kesänä Australiassa käydessäni. Stockmannilta ostetuiden ihanien kuppieni serkut löytyivät Melbournesta Aasia-kaupasta.



Pelkkä valkoisen värin käyttäminen ei tee liikkeestä eikä kodista persoonallista, vaikka sillä pitkälle jo pääseekin. Ainakin itseäni viehättävään Rustic french country style with a hint of danish flavour -tyyliin (ystäväni kanssa olemme luoneet tämän nimihirviön - saa vapaasti lainata ;), kuuluu myös vanhojen esineiden tai vaikkapa luonnonmateriaalien tuunaaminen. Sitä taitoa kun vielä itselleenkin saisi kauhallisen tai kaksi... Onneksi kuitenkin on ihmisiä, joilla on silmää sisustamiselle ja vinkkejä muille. Me muut voimme sitten nauttia heidän kädentaidoistaan - hyvällä tuurilla jopa omassa kodissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti