lauantai 6. maaliskuuta 2010

Kevättä ja violettia väriä rinnassa

Aah, mikä auringonpaiste! Vaikka en ole kummoinenkaan kuvaaja, tuntuu että valokuvistakin tulee tarkkoja, kun on näin upea ilma. Kyllä, kesää kohti tässä mennään. Melkein tekisi jo mieli kaivaa kesämekot esille...

Viimeisen vuoden aikana on kotiin kertynyt paljon violettia/liilaa. Liila vaihe jäi päälle ehkäpä toissa jouluiselta Lissabonin matkalla, jossa vanhaa liilaa oli paljon mm. seinissä. Muuton yhteydessä joitakin vuosia sitten heitin vahingossa pois vanhan venetsia-tuikun. Uutta ei löytynyt mistään, mutta sitten sainkin sellaisen ystävältäni hänen muuttaessaan kauas pois. Ja sehän on kuin tehty tuohon ikkunalaudalle!

Viikonlopputunnelmaan sopivat myös viikko sitten ostetut krysanteemit, jotka vielä ovat voimissaan. Pienessä kodissa ei ole tilaa suurille maljakoille, joten yhdestä nipusta saa kaksi pientä laitettua.
Neuleprojektikin edistyy, vaikka vähän epäilyttääkin vielä tuo tuleva lopputulos. Ihastuin kuitenkin niin kovasti langan väriin, että kävin ostamassa monta kerää lisää. Ü Ainakin aion ehkä torkkupeiton neuloa, jos intoa vaan riittää. Ja jos kaikki menee alkuperäisen suunnitelman mukaan, niin saan siitä juuri täydellisesti harmaaseen nahkatakkiini sopivan ponchon/keepin Kööpenhaminan reissua varten (positiivisesti ajattelen, että silloin on jo tarpeeksi lämmintä nahkatakille...). Hyviä sisustuskauppakohteita saa ehdottaa!


2 kommenttia:

  1. Mitä teit noille avaimille, kun näyttävät niin hyviltä? Laitoitko niihin jotain kimalletta? Pöllökin näyttää siellä huhuilevan ;)

    VastaaPoista
  2. moikka mirjami! maalasin avaimet askartelumaalilla ja tein "kulunutta pintaa" kultaisella vahaliidulla. sitten niissä on vielä pienet tekstin pätkät yhdestä skräppipaperista. pitääpi laittaa oikein lähikuvat joku kerta.

    VastaaPoista