torstai 6. toukokuuta 2010

Kukkia ja rimpsuja

Tämä on minun rakas tiskiessuni. Sen on mummivainaa tehnyt varmaan ainakin 30 vuotta sitten. Tämä päällä minä aina tiskaan. Ja kerran laitoin sen naamiaisiin, kun pukeuduin piparkakuksi.

Itse asiassa huomasin juuri, että mummi onkin päässyt seuraavaan kuvaan vahingossa taustalle. Sieltä valokuvasta hän valkoisessa mekossaan katselee, kun näpyttelen konetta sohvalla. Ü Pääosassa kuvassa kylläkin piti olla uusi kukkaruukku ja kukka. Tai, siis tekokukka. Pari viikkoa jo harkitsin kukan ostamista, kun mietin miten feng shui suhtautuu muovikukkiin (kuinka hölmöjä ajatuksia voi ihmisellä olla!?). Kuivakukathan eivät ole sen mukaan hyvästä... Ostin kukan silti, kun ajattelin että kauniissa ruukussa se ilostuttaa minua koko ajan - ei siis voi olla pahasta!


Kukka+ruukku Ikeasta

Ja tässä on uudehko takkini sekä vielä uudempi IHANA rimpsukukka. Vähän isohan se on pieneen poveeni suhteutettuna, mutta saa minut hyvälle tuulelle joka päivä uudestaan. Kertakaikkiaan keväinen olo!Takki H&M, kukka Vila


Tämä kaunis pullo sisältää kirsikkaista body lotionia. Vasta kun ensimmäisen kerran levitin sitä, huomasin maininnan "shimmering lotion". Tai siis ensin huomasin ne hileet ihollani. Samapa tuo, tuoksu on huumaavan hyvä ja pullo nätti!

LÓccitane

Kauppaan tulivat ensimmäiset hortensiat! Rakastan niitä! Pakko oli tuoda kotiin yksi kaunis kasvi. Pelkään vain tappavani sen, kun minussa ei ole hortonomin vikaa ei sitten yhtään. Ehkäpä löydän jostain muovihortensian... hih!Ja sattumalta löysin kaapista tällaisen kukkapöytäliinan, jota en ole koskaan käyttänyt. Mitähän siitä voisi tehdä? Tyynyliinat olohuoneeseen?

2 kommenttia:

  1. toi rimpsukukka on IHANA! onnistuisikohan, jos ite yrittäis tehdä... kivan kankaan löytäminen voi tosin olla vaikeaa.

    VastaaPoista
  2. tää rimpsukukka ON ihana ja itse asiassa siitä tulee aina vähän sinä mieleen! mulla likaantui yksi vanha vpunainen trikoopaita. ajattelin kokeilla siitä jotakin ruusua tehdä. jos leikkaisi spiraalinsuikaletta ja sitten ompelisi sitä jotenkin. hitsi kun ei vaan ole tylliä väliin... tänään kokoontuu ompeluseura ekan kerran, joten ehkä kuvia tulossa jossain vaiheessa! Ü

    VastaaPoista