tiistai 4. toukokuuta 2010

Pretty in pink!

Sataa sataa ropisee, voi itku! Ainoa hyvä puoli tämän päiväisessä ilmassa on se, että saa hyvällä omalla tunnolla istua kotona sohvalla, lukea blogeja, neuloa ja kulkea villasukat jalassa. Sain nämä villasukat joululahjaksi eräältä oululaiselta läheiseltä, ja voi että ne ovat ihanat jalassa. Kumpparit jalkaan vaan ja kauppaan hakemaan suklaata, hih!Kotiin tullessani odotti eteisen lattialla yllätys. Nimittäin kortti pallon alta. Kortti liittyy kuohuvaan ja on vaaleanpunainen, sopii minuun siis mainiosti. Tiedän, että kortin lähettäjä on ajatellut minua sen nähdessään - siitä tulee ihmiselle iloinen hyvä mieli. Ja tässä kortti!


Jostain syystä elän nyt hyvin vaaleanpunaista kautta. Se ihmetyttää sekä itseäni että ystäviäni. Kaiken huipuksi olen löytänyt vaaleanpunaisen (tai no oikeastaan kanervan/ marjapuuronvärisen) maton. Nyt vain mietin, onko se liian hallitseva väri kotiin... En muuten raaskinut heittää hajuvesipullon pakkausta pois ja se pyöri monta päivää pöydälläni. Siirsin sen kerran siivouksen tieltä sivuun kehyksiin, ja siinä se nyt nököttää. Tuohon viereen mahtuisi mukavasti jokin pieni juttu, en vain vielä tiedä mikä...Ja sitten suureen ongelmaan. Nyt pitäisi saada sänky! Haluaisin Ikean Hemnes-sarjan sängyn. Olin ajatellut 140cm leveätä mustanruskeaa sänkyä, mutta sitäpä ei enää ole saatavissa. Joten vaihtoehtoina on ostaa tumma sänky 160cm leveänä tai sitten kapeampi malli valkoisena. Sekin on kyllä aika ihana... Ja valkoista on makuuhuoneessa kaikki muu seiniä ja lattiaa lukuunottamatta, joten pelkään että kodista tulee liian valkea. Toisaalta leveämpikin sänky mahtuisi, mutta sitten olisi kyllä jo aika ahdasta. Haaveilen nimittäin myös pienen työpöydän hankkimisesta. Vaahtomuovipatja vai jousipatja? Vai ostaisiko sittenkin sängynpäädyn ja runkopatjat? Tässä on nyt aivan liian paljon mietittävää yhdelle pienelle ihmiselle! Huoh ja help.Ps. Tässä muuten sama kohta tasan kaksi vuotta sitten... Ü


5 kommenttia:

 1. Tumma sänky makuuhuoneessa näyttäisi tosi hyvältä - antaisi vähän särmää tohon vaaleaan huoneeseen. Olisi kiva nähdä myös kuva olohuoneestasi ;)

  VastaaPoista
 2. Minulla samat kumpparit, nekin on aivan ihanat jalassa. Minun pitäisi saada vielä söpöt pitkävartiset villasukat. Teidän makuuhuoneessa on rauhallinen tunnelma, varmasti molemman väriset sängyt sopivat, kun vaikkapa tekstiileillä sitten rikkoo sitä vaaleutta, jos se tuntuu liialliselta.

  VastaaPoista
 3. lahkeet saappaiden päällä olis parempi...

  VastaaPoista
 4. Saappaat on just noin hyvännäköiset jalassa.

  VastaaPoista
 5. Vuosia jo tästä ! Joko saappaat olisi siinä kunnossa,jotta voit myydä ne mökille varasaappaiksi minulle ?

  VastaaPoista