torstai 12. elokuuta 2010

Kesää!

Tänä suvena olen ehtinyt tehdä vaikka mitä. Oikeastaan koko kesä on mennyt lentäessä ja lietsutessa eri suuntiin. Kotona olen käynyt aina vain muutaman päivän varikkopyrähdyksillä. Kesäkuu meni aivan ohi, ensimmäisen lomaviikon vietin tiivissä suhteessa hammaslääkärin (auts, auts, auts!) kanssa ja sitten olikin Espanjan vuoro. Espanjan jälkeen lähdin viikonlopuksi ystävän mökille Satakuntaan. Mökkimaisemat ovat niiiiin kauniita!

Prinsessaverkon alla nukkujaa valvoi tietysti Nukku-Matti, Nukku-Matti lasten...


Satakunnasta matka jatkui kesätöihin (tosiaan, ilmankos loma tuntui lyhyeltä, kun siitä osa meni töissä... Ü) keski-Suomeen. Korpilahden venerannassa on aivan huippu kirppari ja käsityökeskus, kannattaa poiketa! Varsinainen kesätyöpaikka sijaitsi vanhassa remontoidussa pappilassa. Ja uskokaa pois, en muistanut ottaa sieltä yhtä ainutta kuvaa... :`(Elokuu onkin mennyt sitten kaupunkinelämän ja kavereiden parissa. Lauantaiaamun voi aloittaa vaikkapa Mokossa...


... ja sitä voi jatkaa design-torin kautta Seurasaareen. NUDISTIRANNALLE! Suosittelen lämpimästi kokemusta kaikille. Rannalla oli todella rauhallista ja parasta oli tietysti meressä polskuttelu. Naku-uinti on ehkä melkein kivointa kesässä.


Ja lopuksi oli tietysti vielä ne kummitytön rippijuhlat. Kukapa sitä uskoisi koskaan, että pienistä räkänokista kasvaa niin - no niin - isoja...Ja tämä viimeinen kuvahan ei voi johdattaa ajatuksia mihinkään muuhun kuin syksyyn ja kynttilöihin. Valoisaa ja lämmintä syyskauden alkua kaikille kaikkialla!

1 kommentti:

  1. Kyllä kesät ovat ihania!! Itse heräsin kuudelta aamulla lintujen lauluun ja senhän tietty viestii keväästä - jee!

    VastaaPoista