sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Toinen jalka eilisessä, toinen huomisessa

Yhtenä jouluisena iltana katselin kotiani. Se on kuulkaas oikein tosi viihtyisä! Joulukuusesta on tullut minun uusi BFF, jo melkein itkettää ajatus sen poislaittamisesta. Nyyh. Mutta niin kai sen pitää olla. Uusi vuosi tulee ja vanha vuosi väistyy. Adventtikynttilöistä riisuin jo nirut&narut, joulukalenterin laitoin joulukaappiin. Nälkä tulee varmaan seuraavan kerran vasta ensi viikolla, mutta mieli tekisi jo raikasta salaattia.


Saa kai vielä hetken kuitenkin nauttia joulukoristeista,
s a a h a n ?


Loma jatkunee siivoustunnelmissa. Kirjahyllyn kahdeksasta lokerikosta siivosin jo yhden. Sen helpoimman. Ü Vanhat sisustuslehdet pois, jotta voi uusia hankkia tilalle! Jos siivoaisin yhden lokerikon päivässä... Sitten voisi olla lipaston laatikoiden vuoro. Tai kylppärin, yök. 


Onneksi loman ajaksi on kuitenkin muitakin suunnitelmia: aamupalaa kaupungilla, kummeilua, hengailua & hiihtoa. Kinkuille ja kankuille kyytiä, hih! Mutta tänään vielä nautitaan löhöilystä, pimeydestä ja valosta. Eikä tarvitse huolehtia vetävistä ikkunoista, kun luonto on huolehtinut eristyksestä.


Ja tässä oikeastaan kaikista tärkein asia:

1 kommentti:

  1. Olet oikeassa, kotisi on ihana ja niin viihtyisä! Tuo nojatuoli on ihan ykkönen!

    Sinun pitää viritellä kuusen tilalle jokin toinen "asetelma" ilostuttamaan olohuoneessa vietettäviä hetkiä...

    VastaaPoista