maanantai 3. tammikuuta 2011

Uutta vuotta

Uudenvuoden aattona ihanat rakkaat pienet vieraat tulivat tekemään selvää piparkakkutalosta. Esikoinen luovutti jo hetken jälkeen, mutta kaksi pellavapäistä narskuttelivat niin, että vain muruset jäivät jäljelle. :D Samaan osoitteeseen sain laittaa mukaan ylijäämäpiparit ja sokerikuorrutteet tyttöjen omia kokeiluja varten!
En näköjään todellakaan osaa tätä kuvien asettelua, 
sillisalaattia vain syntyi ja hermot meni...





Aikuisten uusi vuosi vaihtui toisenlaisten herkkujen kanssa. Viinirypäleitä piti popsia 12kpl vuoden vaihtuessa, kuten espanjassa tehdään. Kukaan meistä ei kuitenkaan muistanut, mitä siitä seuraa. Varmaan kuitenkin kaikkea hirmu hyvää ja ihanaa. Vuodenvaihde olkoon omistettu rakkaille ystäville, uusille ja vanhoille!



Meillä on ollut tapana keksiä aina uusia mottoja seuraavalle vuodelle. Tähän on kuitenkin liittynyt pieniä riskejä, sillä yleensä onkin sitten tapahtunut kaikkea päinvastaista. Tällekin vuodelle on jo monta ajatusta kehitetty ja lupauksia tehty. Minä tein mm. tällaisen lupauksen: aion joka kuukausi kokeilla yhtä uutta ruokaa tai raaka-ainetta. Vaikkapa tuota Sara La Fountainin chorizo-vodkapastaa. Mutta mitenkäs se sitten sopii yhteen niiden perinteisten "uusi terveellisempi elämä" -lupausten kanssa, hmmm...


Ehkäpä kuitenkin aion lainata tähän Jenni Vartiaista ja vaan todeta:

"niin mä teen mun parhaani 
et oisin hyvä ihminen!"

1 kommentti:

  1. Toivottavasti teet sitten aina postauksen tänne noista ruokakokeiluista!

    VastaaPoista