tiistai 21. kesäkuuta 2011

Makuuhuonetta ja vähän muutakin

Oiskohan se sitten tämänkin postauksen teemaväri pinkki... Ü No mikäs siinä, pinkki pitää mielen pirteänä! Ostin nämä ihanat Finlaysonin lakanat (en muista nyt nimeä..) ilostuttamaan kesäisiä unikuvia. Pinkki näyttää tosi hauskalta harmaita seiniä vasten.Meillä oli työkaverin kanssa keväämmällä projekti "sängynpääty". Ostimme molemmat styrox-levyä. Minä tein omastani taulun, päällystin sen sisustuskankaalla. Kankaan väri ei ihan täysin mätsää päiväpeiton väriin, mutta oli niin tyyris että siihen on nyt vaan tyydyttävä. En keksinyt kuitenkaan mitään taulun keskelle, kunnes muistin vanhat jouluvalot! Näihin oli neljät erilaiset koristeet, minä valitsin nyt toistaiseksi nuo vaaleanpunaiset kruunut. Ne muistuttaa minusta vähän kukkia, eikös? Mitenhän muuten tuota taulua voisi koristella?


Tämä kuva ei ole makuuhuoneesta vaan eteisestä. Minulla oli ylimääräiset kehykset pyörineet tyhjänpanttina. Kevättalven Divaanissa(?) oli tosi kaunis kuva pajunkissoista, jonka halusin seinälle. Nakutin tämän taulun eteiseen ja nyt siinä pyörii vaihtuva vuodenaikanäyttely...
En osaa kuunnella radiota netistä/tietokoneelta. Sain vihdoin ostettua radion keittiönpöydälle. Tässä sitä on mukava ihmisen kesälomaa viettää - hengata bloggerissa ja kuunnella Iskelmäradiosta Glenn Medeirosta, aaaaah!


Seuraava postaus on tämän viikon Rooman reissulta. Sitä ennen pieni kuva-arvoitus: arvaattekos mikä se täältä kurkistaa?!


Arrivederci!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti