perjantai 15. heinäkuuta 2011

Lunastus 7/11

Ranskalainen kanapata

Tai oikeastaan tuunattu kesäversio siitä..

kanaa (palana, suikaleena, fileenä, koipena - kuinka vaan haluat)
porkkanaa
herkkusieniä
kevätsipulia
herneitä/vihreitä papuja
valokosipulia, persiljaa
uusia perunoita

Siivutin pienehköjä porkkanoita ohuiksi siivuiksi ja laitoin pannulle kypsymään keskilämmölle, lisäsin muutamia tuoreherkkusieniä ja kevätsipulisilppua ja pari valkosipulin kynttä. Että kun en tajunnut, kesäherneet olisivat sopineet tähän aivan mainiosti lisäksi! Lisäsin edellisenä päivänä paistetut kananpalat ja ison kourallisen persiljaa. Keitin lisäksi uusia perunoita, nokare voita päälle. OLI HYVÄÄ!

Talviversiossa voi käyttää esim. pakasteesta papuja, babyporkkanoita ja lohkoperunoita sekä tölkkiherkkusieniä. Jos siis haluaa eineksiä käyttää.




Bon appetit e merci beaucoup!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti