lauantai 27. elokuuta 2011

Lunastus 8/11

Piiiiitkästä aikaa blogin äärellä. Elokuu onkin vierähtänyt odottaessa erilaisia asioita, uutisia, töiden alkua, kaikenlaista. Kuvaaminenkin on tänä kesänä jäänyt tosi vähälle. Noh, ensi kesänä sitten räpsitään senkin edestä! Ü

Elokuun ekalla viikolla vietimme minun nimppareita kreikkalaisen illan merkeissä. Koska sää oli hyvä, pakkasimme eväät koriin ja menimme takapihalle. Vieraat toivat pyynnöstäni tullessaan mm. oliiveja, viininlehtikääryleitä ja marjoja. Tarjolla oli Koti&keittiö -lehden viime numeron mukaisesti valmistettuja sitruunaperunoita, salaattia, lihapullia+tsatsikia, fetsku-pinaattipiirakoita ja mitähän vielä... No ainakin tietysti kuohuviiniä! Artisokkatahnaakin kokeilin, oli hyvää ja tosi helppoa! Jälkkäriksi söimme pavlovaa, päällä ystävän poimimia vadelmia ja punaherukoita. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!Tein piirakat voitaikinaan ja tällaisina pikkuversioina.
Oli erittäin helppoa ja hyvää!
Ohje löytyy täältä.


Olin taas hieman ylimitoittanut tarjottavan ruuan määrän, ja kyllä pitikin huolella pakkailla eväät jääkaappiin. Seuraavana päivänä lähdimme pienelle ex tempore -reissulle, jonka määränpää ja pituus selvisivät siinä päivän aikana pikkuhiljaa. Ensin suuntana oli Billnäs ja mm. Rakennusapteekki. Edellisillan eväät nautittiin piknikillä kauniissa Fiskarssissa. Kierreltiin putiikkeja ja nautittiin kesäpäivästä.


Lopuksi matka jatkui Hankoon. Siellä hengailimme loppupäivän, kävimme syömässä ja ajoimme yöksi kotiin. Minä rakastuin Hankoon! Näin kesämökittömänä ja autottomana ihmisenä keksin, että tästähän voisi tulla mun tuleva kesäkaupunki, kesämökin korvike. Ranta keskustan tuntumassa, kojuja ja tunnelmaa, junamatkan päässä Helsingistä - mun ment to be! Ja mikä parasta, eikös vastaavanlaisia kaupunkeja ole Suomessa rannikot täynnänsä?! Voin vaikka vaihtaa maisemaa joka kesä. Joten, ensi kesää odotellessa...
Oli kyllä kesän parhaat päivät nämä kaksi.
Ensi kesänä sitten uuden kujeet ja uudet muistot!3 kommenttia:

 1. Kesä oli juuri tuota. Kiitos näin syksyn aluksi aikamatkasta lähimenneisyyteen!

  VastaaPoista
 2. Sinulla on kaunis kesä takana. Toivottavasti sinulle kuuluu kaikkea hyvää :) Palailin itsekkin pitkän tauon jälkeen takaisin. Vink vink ;) Sinua odotetaan :) Mitä parhainta syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Heippa Marie!
  Kiva kuulla myös sinusta, ja lukea uusia kuulumisiasi. Parhainta syksyä ja kynttilänvaloa myös sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista